Evde Kesilmiş Sütten Peynir Nasıl Yapılır

peynir yapımıKesilmiş Sütten Peynir Yapımı – Kesilmiş Sütten Peynir Nasıl Yapılır-Peynir Yapımı Hakkında Bİlgi

Aldığınız sütü kaynatmaya başladığınızda eğer süt kesiliyorsa, içine bir miktar katı maya atarak( bir paket katı maya atın) kaynatmaya devam edin Kaynatırken sık sık karıştırmayı da ihmal etmeyin Katılaşmaya başlayınca peynir kıvamına gelmiş demektir Beklemiş sütlerle peynir yapmayı öğrenmiş oluyoruz böylelikle İşte bu da sizin için yeni bir pratik bilgi olsun, bilmeyenler için

NOT: Durmuş sütlerin kesilmesini önlemek için ateşin üzerine koymadan önce içine çok az miktarda karbonat atabilirsiniz

About these ads

One response

  1. işlkjhgfdsaüğpoıuytrewqzxcvbnmöç.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Takip Et

Her yeni yazı için posta kutunuza gönderim alın.

Diğer 1.038 takipçiye katılın

%d blogcu bunu beğendi: