Tavuk Ciğeri Nasıl Yapılır


Malzemeler :

2 lb tavuk cigeri ( cok kucultmeden doğrayın, yıkayın)
1 adet kuru sogan ( dilimlenmis )
1/2 demet maydanos
karabiber
kirmizi biber
kimyon
tuz
kekik
4 yemek kasik zeytinyag

Yapılışı

Cigerleri cok kucuk olmamak sarti ile dograyın
yıkayıp süzgüde bekletin biraz, sonra tencereye
yagıı ve soganları koyun, soğanlar pembeleşirken suzgude
bekleyen cigerleri de ilave edin, suyunu salip toplamasini
bekledikten sonra da baharatlarimi ilave edip, tenceremi silkeleyin,
spatula ile karistirinca cigerler nazik dagilabiliyor,
en sonda dogranmis maydanozları ilave edip, ocagimi kapatın.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: